Taxi Service Noord Holland is er op gericht u een de best mogelijke service te bieden. Wij zullen er dan ook alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Met een breed aanbod aan mogelijkheden en met speciaal maatwerk kunnen wij voor u zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft. Kijk eens verder rond op onze website of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

mycars
slide01

Amsterdam

Bij ritten binnen Amsterdam zijn wij altijd binnen 20 minuten ter plaats. Ons werk gebieden is heel Nederland. Vaste klanten komen in aanmerking voor speciaal korting tarieven. Voor bedrijven hebben wij ook speciaal betaling geregeld Onze Schiphol service is zoals u het wilt.

U besteld ons minimaal 30 minuten van tevoren en de wagen staat op de af gesproken tijdstip bij u voor de deur. Dit is mogelijk door heel Nederland en omstreken.

Schiphol

Ook bij aankomst op Schiphol wachten we op u. U geeft ons uw vluchtnummer. De taxi wacht op u. Wilt u zelf worden opgehaald bij een centraal ‘meeting point’? Dat kan! Midden in de centrale aankomsthal op Schiphol Plaza vindt u de Schiphol ‘Meeting Point’.

Rood-witte kubus Vlakbij de perrons van de NS staat een metersgrote vierkante kubus. Met rood-witte blokken, fotopanelen, waarop objecten te zien zijn. Hier kunt u wachten, staand of zittend op een van de blokken.

mycars